image

Min mor har lavet søndags-lækkerier. Hun har simpelthen tryllet daddel- og nøddekonfekt med appelsinsmag frem. Så nu jeg ærger mig endnu mere over, at jeg ikke bor henne om hjørnet, så jeg kunne have guffet konfektkugler i dag.

MEN hun har sendt mig opskriften, og den tænkte jeg, at jeg ville dele med jer, så I også så småt kan tage hul på julestemningen.

Du skal bruge:

60 gram hasselnødder.

60 gram smuttede mandler.

1 dl. usødet kakaopulver.

300 gram dadler (fjern stenene).

Skal og saft fra ca. 1 usprøjtet appelsin.

Finthakkede mandelsplinter, kokosmel eller hvad du nu foretrækker at trille kuglerne i.

 

Sådan gør du:

Blend først nødderne og mandlerne til en fin mel.

Blend derefter kakaoen i.

Put dadlerne i blenderen en af gangen og blend.

Blend appelsinsaften og appelsinskal i. Hæld saften i lidt efter lidt, så du kan nå at stoppe, inden massen bliver for blød.

Rul kuglerne i den størrelse, som du synes er bedst.

Vend dem i finthakkede mandelsplinter eller kokosmel.

 

Du skal opbevare konfektkuglerne i køleskabet i en dåse foret med bagepapir. Tag konfektkuglerne ud af køleskabet ca. 10-15 minutter, før de skal spises.

God fornøjelse!