DSCF1720-001

 

Forleden var jeg til lanceringen af kampagnen Tænk dig om, før du IKKE stemmer. Formålet med kampagnen er at få flere folk til at stemme til Kommunal- og Regionsvalget den 19. november 2013. Og det er et budskab, som jeg synes, er rigtigt vigtigt!

Nå, ja tænker du måske. Hvilken forskel gør det egentligt at stemme til Kommunal- og Regionsvalget? Til det må jeg bare sige, at efter jeg har fået min daglige gang på Københavns Rådhus, er det blevet krystalklart for mig, hvor mange store beslutninger, der træffes i kommunerne. Beslutninger, som påvirker dig, mig og os alle sammen lige nu og her og mange år frem. Afgørelser om, hvordan skoledistrikterne skal være, hvor vi skal have cykelstier, hvilket liv vores ældre medborgere skal have, hvilke vilkår erhvervslivet skal have, og hvordan indholdet i kommunekassen skal prioriteres. Og jeg kunne blive ved!

Det kan lyde banalt, men jeg kan virkelig anbefale, at du gør din indflydelse gældende på valgdagen og sætter dit kryds ved det parti eller den person, som du mener, kan løfte opgaven bedst!

Nedenfor kan du se et par stemningsbilleder fra lanceringen, hvor Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager og Overborgmester Frank Jensen talte varmt for sagen og derefter sendte 1000 balloner op over Københavns Rådhus. Bagefter brevstemte Margrethe Vestager – det kan du i øvrigt også gøre allerede nu, hvis du har lyst.

Godt valg den 19. november 2013!

 

Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager og Overborgmester Frank Jensen:

DSCF1732-001

DSCF1745-001

DSCF1753-001

DSCF1756-001

 

DSCF1758-001

DSCF1761-001

Margrethe Vestager med pressen