Her på Amager, hvor jeg bor, findes der et lækkert ismageri, som jeg varmt kan anbefale. Det hedder i alt sin enkelthed Ismageriet og ligger på Kongelundsvej 116.

Når man cykler ned af Kongelundsvej, kan det godt slå en, hvorfor mon nogen har valgt at placere et ismageri på en kedelig villavej i en afkrog af Amager. Men når man så ser sværmen af mennesker både i og udenfor Ismageriet, så er der ingen tvivl om, at det er et rigtigt populært sted. Og med god grund!

is serviet

Ismageriet er indrettet, som jeg forestiller mig, at et amerikansk ismageri har set ud i 50’erne, og den gennemførte stil lige fra personalets påklædning, til den mintgrønne møblering og den karakteristiske gammeldags isbil bidrager til at gøre besøget på Ismageriet særligt stemningsfyldt.

Isbilen

ismageriet indendørs

Isen er selvfølgelig et helt kapitel for sig selv, og da jeg var der, var udbuddet stort og lækkert. Jeg valgte 2 kugler som bestod af chokoladeis og vaniljeis med Nutella og Oreokiks. Portionerne er store, så man får noget for sin 28 kr., hvilket efter min smag er ret billigt for så lækker is.

Jeg blev så begejstret over min is, at jeg ikke lige fik taget et billede af den. Så du må selv af sted og købe en for at få syn for sagen 🙂