Jeg bliver altid så glad, når jeg finder en ny spændende Instagram profil, som jeg kan blive inspireret af. Måske du også er på jagt efter ny inspiration og har lyst til at læse med på nogle af mine yndlings-Instagram profiler?

Mine favoritter lige nu er:

# saras_verden

Hvis du kan lide boligindretning og pynteting til hjemmet, så er Saras Verden lige noget for dig. Sara finder de fleste af sine fund på loppemarkeder, og så krydrer hun dem med flotte blomster fra hendes kolonihave. Et af sommerens store hits fra Saras profil (fra dengang den hed Sara Seir) er hendes ispinde i hamaperler – dem er jeg stadig helt vild med.

image

 

#loppefundogkreaideer

Loppefund og Kreaidéer, som min bror står bag,  er – som navnet antyder – både et sted, hvor du finder lækre loppefund og kreative idéer. De kreative idéer er særlig rettet til dig, der gerne vil lave ting med børn. Der er “trin for trin” beskrivelser, som gør det nemt at gå til for alle. Og når det så er tid til at finde lidt “godter” til dig selv, så er det også her, at du finder retro ure, lamper, borde og plakater til gode priser.

image

 

#majachocolat

Du kender hende sikkert allerede som veninden til Anne au Chocolat, og som medforfatter til bogen “Lykken er Chokolade”. Hvis man – som jeg – elsker chokolade og fine fotografier, så er Majas Instagram profil guf på begge fronter. Rygtet siger, at Maja og Anne arbejder på en ny bog om is, så det bliver spændende at følge. Jeg havde fornøjelsen af at deltage i et bloggerarrangement sammen med Anne og Maja og fik spist mig igennem mange af deres kager fra Lykken er Chokolade – så jeg glæder mig personligt til mere fra dem begge.

image