image

Da jeg var 13 år, blev jeg den største fan af NKOTB. Jeg var helt og aldeles solgt til de 5 gutter fra Boston, som dengang bare hed New Kids on the Block. Min absolut ynglings New Kid var  Jordan Knight.

Mit værelse var tapetseret med plakater, og når jeg siger tapetseret, så mener jeg det. Jeg havde plakater på alle fire vægge, LOFTET og døren til mit værelse. I starten syntes min far, at det var noget værre pjat, at jeg brugte hele min månedsløn, som dengang bestod af den fyrstelige sum af 350 kr. (det var mange penge dengang…) på blade, bøger og billeder og alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af, der handlede om New Kids. Sjovt nok skiftede han mening, da han så, hvordan mine karakterer i engelsk bare gik op, op og op, jo flere blade og bøger jeg læste.

Min første New Kids koncert var i 1991, hvor min mor (som jeg syntes var meget voksen dengang – hun var 35 år – 1 år yngre end jeg er i dag) tog mig og mine to New Kids veninder Maria og Anja med til Gøteborg i Sverige. Det var den vildeste oplevelse at se New Kids live dengang. Tusindvis af skrigende piger og mega hjertebanken!

 Da det blev annonceret i februar, at NKOTB skulle spille koncert i København i maj, besluttede jeg mig for, at det skulle jeg opleve – i luksusudgaven vel at mærke! Så jeg købte en VIP billet, så jeg kunne møde NKOTB til Meet & Greet. Meet & Greet arrangementet var en skøn rejse “down memory lane” sammen med rigtig mange festlige kvinder, som alle ligesom jeg havde søde og sjove historier om deres minder og oplevelser med New Kids. Og så mødte jeg Joey, Danny, Jordan, Jonathan og Donnie, fik sagt hej, fik krammet og taget billeder. Jeg er glad for, at der lige gik næsten 25 år, før jeg mødte dem personligt – det havde Camilla 13 år ikke kunnet håndtere 🙂 Koncerten var en fest – glæde, energi og en hel masse taknemlighed – både fra fansene til New Kids, men bestemt lige så meget den anden vej rundt. Da jeg tog med metroen hjem, var det med et smil på læben efter en aften ude, som Camilla 13 år!

Jeg håber ikke, at det er sidste gang, sådan en chance byder sig.

Har I det på samme måde?

I får lige et par stemningsbilleder med fra koncerten

image

imageimageimageimageimageimageimageimageimage