picnic-paa-havet-goboat-Copenhagen/camillassolskin

Picnic-paa-havet-goboat-copenhagen/camillassolskinpicnic-paa-havet-goboat-copenhagen/camillassolskinpicnic-paa-havet-gobaot-copenhagen/camillassolskinpicnic-paa-havet-goboat-copenhagen/camillassolskin

picnic-paa-havet-goboat-copenhagen/camillassolskin

 

Kender du det, hvor man går rundt i en lystbådehavn, og alle de glade bådejere sidder på dækket i solskin og nyder en enkelt kølig fra kassen?

Det kan ikke tælles på én hånd de gange, hvor M og jeg har siddet på kajkanten i Christianshavn og kastet misundelige blikke efter folk, der kom tøffende forbi i den ene hyggelige damjolle efter den anden. Derfor blev vi mildest talt begejstret over nyheden om åbningen af GoBoat, som udlejer solcelledrevne både med picnicbord ved Islands Brygge. Det skulle vi prøve!

Inden vi sejlede af sted, fik vi en forklaring på, hvordan båden virker og blev udstyret med et kort over sejlruter. Båden sejler ikke særligt hurtigt, så det er ren hyggetur. Vores sejltur på 1 ½ time  gik ind gennem kanalerne i Christianshavn, hvor vi også lagde til og spiste den brunch og tapas, som vi havde bestilt hos GoBoat til vores picnic. Maden var af rigtig god kvalitet og lækkert anrettet. Man kan også tage sin egen picnickurv med, hvis man foretrækker det.

M og jeg havde en sjov oplevelse og nød for én gangs skyld at være dem, der kunne vinke fra en båd til folk siddende på kajkanten.

 

Går du og overvejer, hvad der ellers skal ske i din sommerferie, så læs om Oplevelser i Lund