soendagsudflugt-camillaplum-have/camillassolskin

soendagsudflugt-camillaplum-have/camillassolskinsoendagsudflugt-camillaplum-have/camillassolskinsoendagsudflugt-camillaplum-have/camillassolskinsoendagsudflugt-camillaplum-have/camillassolskin

Hvis du spørger mig, så er der ikke noget mere hyggeligt end en tur på landet.

Et af de steder, som er leveringsdygtig i  spandevis af frisk luft og lyden af fuglefløjt, er Camilla Plums gård Fuglebjerggaard, som ligger i Helsinge. Gården ligger i hyggelige og rustikke omgivelser, hvor katte og hunde render frit rundt til baggrundslyden af grise øf.

Her sælger Camilla Plum ud af alverdens blomster og planter i sin gårdhave. Der er alt, hvad hjertet begærer! Gårdbutikken har et kæmpe udvalg af blomster og grønsagsfrø, delikatesser, krydderier og andre lækkerier. Gå ikke glip af et besøg i caféen. Man kan sidde i den stemningsfulde have blandt tøjet på tørresnore, når vejret er godt. Og så har de uden sammenligning den bedste jasmin/mynte lemonade jeg nogensinde har smagt!

Den dag jeg har en lidt større have end Haven 2 th., er Fuglebjerggaard helt sikkert et sted, som jeg vil vende tilbage til.

 

Har du lyst til at læse mere om Haven 2 th.