I går havde jeg taget mig en – synes jeg selv – velfortjent fridag fra arbejde. Ud over at nyde det skønne vejr, som viste sig fra sin allerbedste side, så var jeg også et smut forbi Torvehallerne.

Torvehallen !

Det er simpelthen et dejligt sted! Der er så utrolig mange lækre delikatesser. Jeg havde ikke den helt store undskyldning for at købe vildt ind, så jeg nøjedes med at købe ind til aftenmad. Jeg fik nye danske kartofler, semi-dried tomater og dadler i bacon, som skulle være tilbehør til mine kyllingefiletter vendt i Pesto Rosso. Og så kunne jeg ikke dy mig for at købe lidt te i Tante Te….denne gang jasmin te.

Det lykkedes mig at modstå de lækre kager fra Lauras bageri og flødebollerne fra Summerbird….men mon ikke jeg snart finder en undskyldning for at komme derind igen – måske vi ses?

I får lige et par stemningsbilleder med fra mit besøg.

Summerbird flødebolletårn

Flødeboller

Velduftende lavendel

Lavendel

Honning

Honning

Friske sommerbær

Grønsager

Hvidløg

hvidløg

Grillkrydderier

grillkryderrie